peuters
kleuters
tieners
pubers
volwassenen

Educatieve kijkplaat voor deutsch.kombi plus 1, regionale uitgave voor Beieren van Klett. Aan de hand van de illustratie wordt de lesmethode uitgelegd, in de lege vlakken staan daarvoor opdrachten. Dat geel en blauw zijn de huisstijlkleuren van de lesmethode, ook zijn er in de kijkplaat veel details getekend die typisch voor Beieren zijn, en dus heel herkenbaar voor de leerlingen.
digitale kerstactie in opdracht van Klett. Zoekplaat, elke adventszondag zat er in deze zoekplaat ergens een engeltje verstopt en kon je door het te vinden prijzen winnen.
educatieve illustraties
spellen
pictogrammen
Kijkplaten en zoekplaten zijn een soort specialiteit van me. Ik vind het mooi werk, zoveel dingen op 1 plaat te tekenen. De grappige details lijken wel als vanzelf te komen. Denk dat het altijd zo is, dat ik door het tekenen ook mezelf probeer te vermaken. Boven zie je een jaarlijkse kijkplaat voor Duitslands grootste schoolboekenuitgeverij: Klett. Elke adventszondag wordt er op deze kerstmarkt een kerstbal verstopt in de kleuren van de desbetreffende lesmethode. Wie hem vindt, wint iets leuks.
nieuws
kleurplaat