peuters
kleuters
schoolkinderen
tieners
pubers
volwassenen
info/contact
illustraties voor informatiebrochure van Commujon, biedt hulp aan normaal begaafde jongeren met ernstige gedragsproblemen en hun ouder(s)/verzorger(s) die opvoed- en opgroeiproblemen ervaren.
deutsch.kombi 4 Klett, voor een opdracht over communicatie
werkboek 4 van deutsch.kombi Klett, over communicatie en conflicten
kijkplaten
zwart wit
educatieve illustratie voor het lesboek ´Gesellschaftslehre mit Geschichte` maatschappijleer, Klett
illustraties voor het schoolboek Be.Komm, dat jongeren op de arbeidsmarkt voorbereidt
illustraties voor een werkboek voor het vak Duits in Duitsland, vakgroep beroepsonderwijs. De leerlingen schrijven met behulp van deze lijntekeningen een handleiding.
deutsch.kombi werkboek 6, Klett
Lesboek vak Duits, Klett
Grappige tekening bij `Liebesgeschichte´van Siegfried Lenz, deutsch.kombi plus NRW 4 lesboek. Mijnheer pastoor laat de hoofdpersoon flink zwoegen voor zijn zegen.
deutsch.kombi 6, Klett, over het vinden van een stageplek . Zo dus niet :)

De lesmethodes voor pubers of jongvolwassenen in het voortgezet of beroepsonderwijs hebben een stuk minder illustraties dan het lesmateriaal voor jonge leerlingen. Maar waar ze zijn, zorgen ze voor een frisse wind! Figuren die deze doelgroep aanspreken zijn een beetje abstract en cool. Ook het kleurgebruik is teruggenomen; soms is 1 kleur al genoeg. Humor is nog steeds goed. De tekeningen hebben vaak een grote didactische waarde, om een discussie tussen de leerlingen op gang te helpen bijvoorbeeld, om een opdracht te kunnen maken, of gewoon ter verduidelijking van de tekst.

educatieve illustraties
pictogrammen
spellen
cartoon voor deutsch.combi plus 5, lesboek, Klett, over etiquette.
nieuws
kleurplaat