peuters
kleuters
schoolkinderen
tieners
volwassenen
pubers
info/contact
kijkplaten
zwart wit
educatieve illustraties

Op deze pagina laat ik een paar spellen zien waarvoor ik getekend heb, als eerste het spiegeljezelfspel.

Dit spel is ontwikkeld door pedagogen om het zelfvertrouwen te vergroten. Het bevat kaarten met positieve eigenschappen zoals bijvoorbeeld; eerlijk, positief, sportief en vrolijk.

Door dit kaartspel te spelen werk je aan een positief zelfbeeld en leer je de kwaliteiten van jezelf en anderen kennen.

Docenten gebruiken het spiegeljezelfspel bijvoorbeeld tijdens de mentorlessen en de remedial teaching. Psychologen en pedagogen geven aan dat het kaartspel hun werk op een leuke manier ondersteunt in trainingen en bij individuele therapie. Ook gebruiken zij het in gezinsbegeleiding zodat gezinsleden weer positief naar elkaar gaan kijken. (bron:www.semmie.net)

Illustraties voor een kwartetspel bij het tijdschrift `Grundschule Englisch´ van Friedrichverlag. Spelenderwijs leren de Duitse schoolkinderen zo een paar woorden Engels. Thema is Herfst. Tekeningen moesten realistisch zijn en met de hand geschilderd, gevraagd was een natuurlijke uitstraling.

Spel ´Ik geef je een kado` , Lernspielverlag. Via dit leerspel wordt de taalontwikkeling gestimuleerd. Ontwikkeld door Dirk Hanneforth, vanaf 4 jaar. Zeer zachte uitstraling.

Illustraties voor het spel ´Nachtgespenster´van uitgeverij Kallmeyer. Een geheugen- en concentratiespel voor kinderen van 5-7 jaar.
nieuws
kleurplaat