peuters
kleuters
schoolkinderen
tieners
volwassenen
pubers
info/contact
kijkplaten
zwart wit
educatieve illustraties
nieuws

14 juli

Nieuw verschenen: deutsch.kombi plus 2, taal en leesboek, voor de regio Beieren. Hieronder een snelle scan uit het boek. Handig, zo´n machine!

Kaart voor BuonSenso (´goede smaak`), een import bedrijf van Italiaanse wijnen en delicatessen. Uitnodiging voor degustation :)

Inklusion deel 2 is uit. Scholieren met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis worden bij het klassikale onderwijs betrokken. Hiervoor zijn zeer duidelijke tekeningen nodig, rechts een pictogram als voorbeeld.

13.3. omdat ik geen leuk kaartje kon vinden zelf maar aan de gang gegaan :)
kleurplaat
7 april nu bezig aan een nieuwe tekening voor de gemeente Den Haag, het volgende deel voor onderwijs voor kinderen met een mentale beperking en een boek voor extra leermateriaal (Klett). Ik heb trouwens net een leuke kleurplaat voor Pasen online gezet, kijk maar naar de link aan de linkerkant.
Mei alweer. Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst voor Ravensburger getekend. Juli komt het boek uit, tot die tijd mag ik helaas niks laten zien. Super dat ze me nu weer gevraagd hebben! Dit keer is het thema rekenen. Ook weer bezig met het alweer vierde deel van Inklusion, extra materiaal voor kinderen met een beperking binnnen het reguliere onderwijssysteem.